Dakbedekking plaatsen

Wilt u nieuwe dakbedekking plaatsen of uw bestaande dak vernieuwen of vervangen? All-in Dakonderhoud B.V., uw dakdekker Den Bosch, beschikt over een ruim assortiment dakbedekking. Welk materiaal geschikt is voor uw dak, hangt onder andere af van de dakvorm. Voor iedere situatie hebben wij de juiste oplossing. Onze vakmannen adviseren u uitvoerig. Aan de hand van uw wensen, budget en woonsituatie komen we samen met u tot een geschikte keuze.

We kunnen onder andere de volgende dakbedekking plaatsen:

Platte daken

Voor platte daken bestaan gevarieerde mogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor een bitumen of EPDM bedekking. Beide vormen zijn de laatste jaren opvallend gemoderniseerd, waardoor er duurzame oplossingen mogelijk zijn. Afwatering is overigens ook een belangrijke factor bij de bedekking van een plat dak. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Bitumen bedekking
  • EPDM bedekking (synthetisch rubber)
  • Groene daken (beplanting)

Schuine daken

Met betrekking tot dakbedekking voor schuine daken zijn er de laatste jaren steeds meer mogelijkheden gekomen. Zo zijn er niet meer standaard losse pannen; shingles, zinken bedekking of moderne platen worden steeds vaker gebruikt. Voor een goede reden, want dit zijn duurzame opties met uitstekende eigenschappen.

Als dakdekker plaatsen wij zowel dakbedekking op platte als hellende daken. Hierbij heeft u diverse mogelijkheden. Kolen Dakwerken is óók gespecialiseerd in EPDM dakbedekking. Dit type synthetisch rubber is zeer geschikt voor platte daken en beschikt over duurzame kenmerken. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Dakbedekking plaatsen Den Bosch

Woont u in Den Bosch of omgeving en heeft uw dak een opknapbeurt nodig? Wij zijn gespecialiseerd in dakbedekking plat dak plaatsen en dakbedekking hellend dak plaatsen. Bent u een huis aan het bouwen en zoekt u een dakdekker voor dakbedekking plaatsen Den Bosch of wilt u de huidige dakbedekking vervangen? Neem dan contact met ons op. Wij komen bij u langs om uw situatie te bekijken en informeren u over de voor- en nadelen van de verschillende soorten bedekkingen. Aan de hand daarvan komen we samen met u tot een goede oplossing. Wij stellen vervolgens een vrijblijvende prijsopgave voor u op, zodat u precies weet waar u financieel gezien aan toe bent.

Dakbedekking plaatsen? Schakel ons in!

In Den Bosch dakbedekking plaatsen? Schakel ons in! We zijn u met plezier van dienst. Wij hebben gevarieerde mogelijkheden voor zowel platte als hellende daken én kunnen u van dienst zijn met betrekking tot dakisolatie. Schakel ons daarom en kies voor een stijlvolle en duurzame dakbedekking van uw woning in Den Bosch.