Deskundige dakinspectie in Den Bosch

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor uw dak. Door regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren, zorgt u ervoor dat mogelijke gebreken aan het dak in een vroeg stadium aan het licht komen. Dat scheelt u veel geld, schade en overlast in het vervolg! In Den Bosch en omstreken schakelt u All-in Dakonderhoud B.V. in voor dakinspectie. Dan weet u zeker dat er geen gebreken over het hoofd worden gezien.

Dakinspectie voor het gehele dak

Bij elke dakinspectie kijken we naar vaste aspecten. We kijken naar de staat van uw schoorsteen, dakgoten, dakbeschot, houtwerk, dakpannen en eventuele dakkapel. Zo kunnen we bijvoorbeeld aantasting van het houtwerk of isolatiemateriaal in een vroegtijdig stadium signaleren. Als er dakpannen scheef liggen of gebroken zijn, vervangen we die. Daarmee voorkomt u lekkage. Ook aantasting van de dakbedekking door bijvoorbeeld algen of mos kunnen we vermijden. Als we gebreken opsporen tijdens de dakinspectie, zorgen we meteen voor een dakreparatie of vervanging. Voor vakkundig onderhoud aan het dak kunt u op ons rekenen! Overigens zullen we onze bevindingen altijd transparant met u delen, voordat u al dan niet een keuze maakt voor onderhoud, reparatie of een dakrenovatie.

Voorziet u problemen rondom losliggende pannen of een beschadigde nokvorst? Dan voeren wij graag een inspectie uit. Voor oudere daken is een periodieke controle een interessante optie. Hierbij komen we eens per jaar langs voor een dakinspectie. Zo bent u van tijd tot tijd verzekerd van een dak in topconditie.

Dakinspectie laten uitvoeren? Neem contact op

Wilt u ons inschakelen voor dakinspectie? Neem dan contact op met dakdekker Den Bosch, All-in Dakonderhoud B.V.. Vul het contactformulier in, of bel ons op het telefoonnummer 073 - 204 58 29. Of het nu om eenmalige of regelmatige inspectie gaat: we zijn u met plezier van dienst. Heeft uw dak onderhoud nodig? In de regio Den Bosch kijken wij het voor u na!