Deskundige dakinspectie in Den Bosch

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor uw dak. Door regelmatig dakinspectie uit te laten voeren, kunnen dakgebreken in een tijdig stadium ontdekt worden. Dat scheelt u veel geld, schade en overlast! In Den Bosch en omstreken schakelt u Kolen Dakwerken in voor dakinspectie. Dan weet u zeker dat er geen gebreken over het hoofd worden gezien.

Uitgebreide controle

Bij elke dakinspectie kijken we naar vaste aspecten. We kijken naar de staat van uw schoorsteen, dakgoten, dakbeschot, houtwerk, dakpannen en eventuele dakkapel. Zo kunnen we bijvoorbeeld aantasting van het houtwerk of isolatiemateriaal in een vroegtijdig stadium signaleren. Als er dakpannen scheef liggen of gebroken zijn, vervangen we die. Daarmee voorkomt u lekkage. Ook aantasting van de dakbedekking door bijvoorbeeld algen of mos kunnen we vermijden. Als we gebreken opsporen tijdens de dakinspectie, zorgen we meteen voor herstel of vervanging. Voor vakkundig dakonderhoud kunt u op ons rekenen!

Neem contact op

Wilt u ons inschakelen voor dakinspectie? Neem dan contact op met onze vakmannen. Vul het contactformulier op deze website in, of bel ons op het telefoonnummer 073 - 799 90 69. Of het nu om eenmalige of regelmatige inspectie gaat: we zijn u met plezier van dienst. Heeft uw dak onderhoud nodig? In de regio Den Bosch kijken wij het voor u na!