Dakisolatie Den Bosch

Zoekt u een specialist in dakisolatie? In de regio Den Bosch kunt u hiervoor terecht bij Kolen Dakwerken. Het isoleren van daken behoort tot onze expertise en we kunnen u zodoende meer vertellen over alle mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat dakisolatie de meest rendabele vorm voor isolatie van de woning is? Hiermee kunt u jaarlijks honderden euro’s besparen.

Waarom dakisolatie?

Warme lucht in onze woning stijgt op naar de bovenste etages en verlaat via het dak het huis. Dat is zonde, want hiermee wordt onnodig veel energie verbruikt. Door het dak te isoleren voorkomt u dat warme lucht het huis verlaat én is minder sprake van koude luchtstromen. Dit resulteert in een prettiger wooncomfort, maar belangrijker nog: lagere energiekosten. Die besparing op de energierekening wil iedereen wel!

Dakisolatie mogelijkheden

Het isoleren van een dak kan op diverse manieren. Allereerst is het belangrijk om te kijken wat voor type dak het om gaat; een plat dak of hellend dak? Dit heeft tevens gevolgen voor de keuze van isolatie langs de binnen- of buitenzijde van het dak. Bij een plat dak is isolatie langs de buitenzijde effectiever, terwijl bij schuine daken er evenveel te zeggen valt voor isolatie langs de buiten- én binnenzijde van het dak. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dakisolatie binnen uw situatie.

Profijt van dakisolatie

Wilt u het dak aan de binnenzijde of buitenzijde laten isoleren, of beide? Onze vakmannen kunnen het voor u verzorgen. Van plat dak tot schuin dak tot dakkapel: wij isoleren het allemaal. Veel mensen vergeten bij het isoleren van een dak vaak de dakkapel, maar met name bij verouderde dakkapellen kunt u veel profijt ervaren van isolatie. De nieuwe dakkapellen hebben vaak al isolerende waarden inbegrepen, maar alsnog kan extra isolatie voordelen opleveren. Laat u daarom informeren over het profijt van dakisolatie in de breedste zin van het woord.

Meer weten over de vele mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u er namelijk graag alles over. Dak isoleren? In Den Bosch en omgeving kunt u op ons rekenen!