Dakisolatie Den Bosch

Zoekt u een specialist in dakisolatie? In de regio Den Bosch kunt u hiervoor terecht bij dakdekker Den Bosch, Dakreparatie Nederland. Het isoleren van daken behoort tot onze expertise en we kunnen u zodoende meer vertellen over alle mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat dakisolatie de meest rendabele vorm voor isolatie van de woning is? Hiermee kunt u jaarlijks honderden euro’s besparen.

Waarom dakisolatie Den Bosch?

Warme lucht in onze woning stijgt op naar de bovenste etages en verlaat via het dak het huis. Dat is zonde, want hiermee wordt onnodig veel energie verbruikt. Door het dak te isoleren voorkomt u dat warme lucht het huis verlaat én is minder sprake van koude luchtstromen. Dit resulteert in een prettiger wooncomfort, maar belangrijker nog: lagere energiekosten. Die besparing op de energierekening wil iedereen wel!

Dakisolatie Den Bosch mogelijkheden

Het isoleren van een dak kan op diverse manieren. Allereerst is het belangrijk om te kijken wat voor type dak het om gaat; een plat dak of hellend dak? Dit heeft tevens gevolgen voor de keuze van isolatie langs de binnen- of buitenzijde van het dak. wilt u uw plat dak isoleren, dan is isolatie langs de buitenzijde effectiever. Wilt u uw schuin dak isoleren? Dan valt er evenveel te zeggen voor isolatie langs de buiten- én binnenzijde van het dak. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dakisolatie binnen uw situatie.

Dakisolatie Den Bosch voor alle gedeelten van uw dak

Wilt u het dak aan de binnenzijde of buitenzijde laten isoleren, of beide? Onze vakmannen kunnen het voor u verzorgen. Van plat dak tot schuin dak tot dakkapel: wij isoleren het allemaal. Veel mensen vergeten bij het isoleren van een dak vaak de dakkapel, maar met name bij verouderde dakkapellen kunt u veel profijt ervaren van isolatie. De nieuwe dakkapellen hebben vaak al isolerende waarden inbegrepen, maar alsnog kan extra isolatie voordelen opleveren. Laat u daarom informeren over het profijt van dakisolatie in de breedste zin van het woord.

Dakisolatie Den Bosch plat dak

Wilt u ook dakisolatie in Den Bosch voor uw plat dak? Dan kunt u het beste bij Dakreparatie Nederland terecht. Wij isoleren uw plat via de buitenzijde omdat isoleren via de buitenkant een stuk effectiever en praktischer is. In Den Bosch en omgeving isoleren wij platte daken met PIR isolatieplaten. Een PIR plaat is een kunststof isolatieplaat, welke een zeer hoge isolatiewaarde heeft. Het is niet voor niets een van de beste isolatiematerialen die er op dit moment is. Dit komt door voornamelijk door zijn hoge isolatiewaarde, maar PIR isolatieplaten hebben nog meer voordelen:

  • PIR isoleert 1.7 maal zo goed als dat glaswol en rotswol doen
  • De platen zijn vochtbestendig, er is dus geen extra dampscherm nodig
  • PIR is zeer licht en hard waardoor het makkelijk te verwerken is
  • Het is niet schadelijk voor de gezondheid en irriteert niet op de huid
  • De platen beschermen uw woning doordat ze uitgerust zijn met brandvertragende middelen
  • Aparte platen voor bitumen en EPDM met eenzelfde toplaag

Wanneer u uw dak zo optimaal mogelijk geïsoleerd wilt hebben dan laat u in Den Bosch en omgeving dus een dakdekker van Dakreparatie Nederland uw dak isoleren met PIR isolatieplaten. Met onze jarenlange kennis en ervaring, de beste materialen en nieuwste technieken bent u verzekerd van een perfect geïsoleerd dak.

Dakisolatie Den Bosch hellend dak

Natuurlijk isoleren we niet alleen platte daken, maar kunt u bij ons ook terecht voor dakisolatie Den Bosch voor een hellend dak. Waar we platte daken enkel aan de buitenzijde isoleren heeft u bij een hellend dak de keuze. Een schuin dak kunnen wij zowel aan de buitenzijde isoleren, als aan de binnenkant isoleren. Afhankelijk van uw wensen en uw dak zelf kunnen we adviseren wat in uw geval het beste is.

Wilt u uw dak aan de buitenzijde laten isoleren? Dan maken we hiervoor gebruik van Unidek. Unidek is een bijzondere vorm van dakisolatie in Eindhoven. Het heeft een hoge isolatiewaarde en bestaat voor 98% uit lucht! Het is verder een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product.

Wanneer we uw hellend dak isoleren aan de binnenzijde maken we weer gebruik van PIR isolatieplaten. PIR isolatie voor de binnenkant van uw plat dak neemt weinig ruimte in. De platen zijn slechts 6 of 8 millimeter dik, waardoor het ruimteverlies dus minimaal is. Wanneer u voor een ander isolatiemateriaal zou kiezen verliest u veel ruimte doordat hier veel van nodig is om dezelfde isolatiewaarde te behalen. Bovendien zijn deze materialen al dikker van zichzelf dan dat PIR is. Voor de binnenzijde van uw hellend dak zijn PIR isolatieplaten dus de beste keuze qua dakisolatie.

Dakisolatie Den Bosch Dakreparatie Nederland

Kies voor dakisolatie Den Bosch door Dakreparatie Nederland wanneer u wilt gaan voor een lagere gas- en energierekening! Door deze forse besparing heeft u de investering in dakisolatie er al snel uit. Daarnaast is de kans groot dat uw woning een beter energielabel krijgt, wat een pluspunt is wanneer u de woning ooit wilt verkopen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis, of wilt u direct een afspraak maken voor dakisolatie Den Bosch? Bel dan naar 085 - 106 16 38 of vul ons contactformulier in. Dakdekker Den Bosch, Dakreparatie Nederland komt graag bij u langs.