0162 - 23 14 04

Kolen Dakwerken, uw dakdekker in Den Bosch

Dakrenovatie in Den Bosch

Vermoedt u dat uw dak aan vervanging toe is? In veel gevallen kunt u ook voor dakrenovatie kiezen. In Den Bosch en omgeving kunt u dit laten uitvoeren door Kolen Dakwerken. Door uw dak te renoveren brengen we deze weer in de gewenste topconditie. Daarnaast zorgen we voor een duurzame afwerking door bijvoorbeeld de dakbedekking te coaten of impregneren. Na afloop kan uw dak tientallen jaren langer mee. In Den Bosch is Kolen Dakwerken uw specialist in dakrenovatie. Hoe gaat dit in de praktijk?

Het perfecte moment voor een dakrenovatie

Wanneer laat u dakrenovatie uitvoeren? Als het om kleine gebreken gaat, kunt u het best voor dakreparatie kiezen. Heeft u wel erg regelmatig met problemen rond het dak te maken of gaat het om een probleem aan een groot gedeelte van het dakoppervlak? Dan denken veel mensen direct aan het vervangen van het gehele dak. Dit is echter lang niet altijd nodig, want een dakrenovatie is voordeliger en in veel gevallen net zo effectief. Uiteraard ligt de keuze nog altijd bij u, maar dakdekker Den Bosch vertelt u graag meer over de mogelijkheden van een dakrenovatie.

De dakbedekking wordt bij een renovatie gedeeltelijk of in zijn geheel vervangen. Bij een complete vervanging zou daarnaast ook de gehele dakconstructie onder handen genomen moeten worden, maar dat hoeft vaak niet. Als u er op tijd bij bent, is het dak renoveren een goedkopere en minder overlast bezorgende mogelijkheid. Een dakrenovatie is bij de meeste voorbeelden van dakbedekking zeer goed mogelijk.

Dakrenovatie? Wij geven deskundig advies

Weet u niet of reparatie, dakrenovatie of vervanging voor u de beste mogelijkheid is? Laat onze vakmannen dan eens naar uw dak kijken. Aan de hand van onze dakinspectie komen we tot een deskundig advies. Bel ons op 0162 - 23 14 04, of vul het contactformulier in. Dak renoveren? In de regio Den Bosch staan we voor u klaar!

 
 

Ons werkgebied

Den Bosch, Dordrecht, Vught, Breda, Drongelen, Helmond, Eindhoven, Tilburg en Waalwijk.

Waarom kiest u voor ons?

  • Energiebesparende oplossingen
  • Wij denken vanuit de klant
  • Duidelijke communicatie en afspraken

Maak een afspraak

Onze dakdekkers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0162 - 23 14 04

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

  • » Pannendekken
  • » Leidekken
  • » Bitumineuze daken
  • » Kunststof dakbedekkingen
  • » Lood- en zinkwerken
  • » Restauratie
  • » Dakonderhoud

Werkgebied

Den Bosch, Dordrecht, Vught, Breda, Drongelen, Helmond, Eindhoven, Tilburg en Waalwijk.

Hoofdvestiging