0162 - 23 14 04

Kolen Dakwerken, uw dakdekker in Den Bosch

Stormschade aan uw dak in Den Bosch?

De gevolgen van stormschade zijn vaak direct zichtbaar. Zitten er nu dakpannen los, of zijn ze misschien zelfs weggewaaid of heeft u te maken met een daklekkage? Dan is snel herstel wenselijk. Wellicht heeft u zelfs al te maken met een lekkage? Roep dan de hulp in van een ervaren dakdekker. In de regio Den Bosch kan Kolen Dakwerken de stormschade aan uw dak effectief herstellen. Wij zetten veiligheid voorop en zorgen ervoor dat uw dak van A tot Z wordt hersteld.

Stormschade door verouderde dakbedekking

Veel schade als gevolg van een storm wordt veroorzaakt door verouderde dakbedekking. Deze bedekking ligt naar verhouding los op het dak en voldoet niet meer aan de huidige windbelastingseisen. Vandaag de dag zou zo’n dak niet meer gelegd worden, maar veel huizen in Nederland hebben nog een dergelijk bedekking van het dak en zodoende blijft er een kans op stormschade. Weet u niet zeker of uw dak stormbestendig is? Schakel ons gerust in. We komen dan langs voor een algehele dakinspectie. Indien nodig kiezen we ervoor uw dak stormbestendig te maken. Zo zijn we eventuele complicaties in de toekomst voor.

Het voorkomen van stormschade

Veel stormschade kan voorkomen worden door regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Dit kan middels het ontmossen van uw dak of door losliggende pannen zelf recht te leggen. Durft u zelf het dak niet op of kunt u de gegeven plek op het dak zelf niet bereiken? Dan helpen wij u daar ook graag bij. De zwakke plekken van een dak, waar een storm zich anders vastgrijpt, worden dan in een vroegtijdig stadium opgespoord en gerepareerd. Preventieve maatregelen kosten geld, maar uiteindelijk bespaart u flink in vergelijking met fikse stormschade.

Toch stormschade? Wij komen snel langs!

Wilt u ons inschakelen voor stormschade repareren of voor preventief onderhoud? Neem dan contact met ons op. In Den Bosch en omstreken staan we voor u klaar en komen snel langs! Bel direct voor een afspraak met dakdekker Den Bosch, Kolen Dakwerken naar 0162 - 23 14 04.

 
 

Ons werkgebied

Den Bosch, Dordrecht, Vught, Breda, Drongelen, Helmond, Eindhoven, Tilburg en Waalwijk.

Waarom kiest u voor ons?

  • Energiebesparende oplossingen
  • Wij denken vanuit de klant
  • Duidelijke communicatie en afspraken

Maak een afspraak

Onze dakdekkers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0162 - 23 14 04

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

  • » Pannendekken
  • » Leidekken
  • » Bitumineuze daken
  • » Kunststof dakbedekkingen
  • » Lood- en zinkwerken
  • » Restauratie
  • » Dakonderhoud

Werkgebied

Den Bosch, Dordrecht, Vught, Breda, Drongelen, Helmond, Eindhoven, Tilburg en Waalwijk.

Hoofdvestiging