Stormschade aan uw dak in Den Bosch?

Heeft er een flinke storm huisgehouden in uw omgeving? Zitten er nu dakpannen los, of zijn ze misschien zelfs weggewaaid? Of heeft u te maken met lekkage? Roep dan de hulp in van een ervaren dakdekker. In de regio Den Bosch kan Kolen Dakwerken de stormschade aan uw dak herstellen. Wij zetten uw veiligheid voorop.

Verouderde dakbedekking

Veel schade die door storm wordt gerealiseerd, wordt veroorzaakt door verouderde dakbedekking. Deze bedekking ligt naar verhouding los op het dak, en voldoet niet meer aan de huidige windbelastingseisen. Vandaag de dag zou zo’n dak niet meer gelegd worden, maar veel huizen in Nederland hebben nog een dergelijk dak. Weet u niet zeker of uw dak stormbestendig is? Schakel ons gerust in. We komen dan langs om het dak te inspecteren. Indien nodig gaan we dan aan de slag om het dak toekomstige stormen te laten weerstaan.

Voorkom stormschade

Veel stormschade kan voorkomen worden door regelmatig onderhoud uit te laten voeren. De zwakke plekken van een dak, waar een storm zich anders vastgrijpt, worden dan in een vroegtijdig stadium opgespoord en gerepareerd. Preventieve maatregelen kosten geld, maar uiteindelijk bespaart u flink in vergelijking met fikse stormschade.

Wilt u ons inschakelen voor stormschade repareren of voor preventief onderhoud? Neem dan contact met ons op. In Den Bosch en omstreken staan we voor u klaar!