0162 - 23 14 04

Kolen Dakwerken, uw dakdekker in Den Bosch

Dakgoten repareren of vervangen in Den Bosch

De dakgoten vormen een belangrijk onderdeel van de buitenzijde van de woning. Hier komt vocht en vuil vanaf het dak terecht. Een goede afwatering is belangrijk, want anders sijpelt het water zomaar naar binnen en dat wil niemand. Naar verloop van tijd kan het vuil zich echter ophopen in de dakgoten, kan de goot verzakken of vormen zich scheurtjes; dit is het moment om de dakgoten te repareren. In Den Bosch helpt Kolen Dakwerken u graag verder!

Dakgoten repareren

Veel problemen rondom de dakgoot komen voor op een specifieke plek, waardoor het volledig vervangen van de dakgoten niet altijd nodig is. Echter kunnen problemen zich wel dermate manifesteren, dat ook overige onderdelen van de dakgoot reparatie vereisen. Afhankelijk van de situatie zullen we bepalen of reparatie afdoende is. Hierbij kijken we ook naar het type materialen van de goten en de leeftijd; een verouderde dakgoot zullen we vaker vervangen, terwijl de nieuwe goten vaak nog gerepareerd kunnen worden.

Twijfelt u eraan of uw dakgoten nog te repareren zijn, dan kunnen wij voorafgaand ook een dakinspectie uitvoeren. Hierbij testen we de huidige staat van het dak in combinatie met de goten; binnen onze inspectie houden we rekening met de vraag ‘hoe groot is de kans dat problemen terugkeren of zich uitbreiden?’. Onze bevindingen leiden tot een advies over het al dan niet repareren van de dakgoot of een complete vervanging.

Dakgoten vervangen

Soms zijn dakgoten erg beschadigd en is repareren niet meer mogelijk. Vooral wanneer zich waterschade voordoet is vervangen eigenlijk de enige mogelijkheid. Vaak komt dit voor bij boeidelen of koppelingen van de goot, waar de kleinste scheurtjes al overlast veroorzaken. Reparatie zorgt dan wel voor een tijdelijke oplossing, maar het is niet uit te sluiten dat problemen terugkeren op een andere plek in de goot. Door de dakgoten te vervangen garanderen we dat de goot in absolute topconditie wordt geïnstalleerd. Hierna hoeft u zich geen zorgen meer te maken over dakgoot lekkages of overige complicaties als een daklekkage.

Op zoek naar een specialist in dakgoten te Den Bosch? Dan rekent u op de vakmannen van dakdekker Den Bosch, Kolen Dakwerken. Bel ons direct op 0162 - 23 14 04 voor een afspraak.

 
 

Ons werkgebied

Den Bosch, Dordrecht, Vught, Breda, Drongelen, Helmond, Eindhoven, Tilburg en Waalwijk.

Waarom kiest u voor ons?

  • Energiebesparende oplossingen
  • Wij denken vanuit de klant
  • Duidelijke communicatie en afspraken

Maak een afspraak

Onze dakdekkers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0162 - 23 14 04

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

  • » Pannendekken
  • » Leidekken
  • » Bitumineuze daken
  • » Kunststof dakbedekkingen
  • » Lood- en zinkwerken
  • » Restauratie
  • » Dakonderhoud

Werkgebied

Den Bosch, Dordrecht, Vught, Breda, Drongelen, Helmond, Eindhoven, Tilburg en Waalwijk.

Hoofdvestiging